ΑΡΧΗ Για εμας

Για εμας

Η KRASS Fashion είναι η εμπορική επωνυμία της Plus Size Ltd. Ιδρύθηκε σχετικά πρόσφατα, κέρδισε όμως γρήγορα πολλούς πιστούς πελάτες.
Εμείς, η ομάδα της KRASS Fashion, πιστεύουμε ότι η καλή μόδα σε μεγάλα μεγέθη σε προσιτές τιμές είναι μια δυνατή ιδέα. Κοιτάζοντας τις συλλογές μας μπορεί να μην βρείτε τα πιο μοντέρνα και υπερβολικά μοντέλα maxi, αλλά αυτός δεν είναι ο στόχος μας.
Αυτό που είμαστε σίγουροι όμως είναι ότι σας προσφέρουμε μεγάλη επιλογή από άνετα καθημερινά ρούχα, μπλούζες, φορέματα, τουνικές και ότι άλλο επιθυμείτε, ακόμα και μια συλλογή από τρένδι και κομψά κομμάτια κατάλληλα για τις γιορτές ή για την μοναδική σας βραδινή έξοδο. Όσο αφορά την συλλογή χρωμάτων και υφασμάτων – για αυτό είμαστε απολυτά βέβαιοι και κατηγορηματικοί – είναι παμπλουτη και πληρες για να αντιστοιχεί σε κάθε γούστο. 
Όλα αυτά σας τα προσφέρουμε σε μεγάλα μεγέθη από XL έως MAXI.
Γιατί αλλάζουμε και αναπτυσσόμαστε;
Η KRASS Fashion προσπαθεί πάντα να προσφέρει στους πελάτες της μια τεράστια ποικιλία πολύ καλής ποιότητας σε προσιτές τιμές. Προσφέρουμε τα δικά μας προϊόντα που κατασκευάζονται στη χώρα μας. Η νέα μας εμφάνιση στοχεύει να σας εμπνεύσει να κάνετε μια καλή επιλογή, ιδανική και στιλάτη.
Δουλέψαμε σκληρά και με πολύ αγάπη για να κάνουμε το KRASS Fashion το ιδανικό μέρος για αγορές ρούχων σε μεγάλα μεγέθη. Η νέα μας εμφάνιση είναι μόνο μέρος των συναρπαστικών αλλαγών και της νέας μας προσέγγισης. Είναι τολμηρή, προσιτή, απλή και διαισθητική. Ανυπομονούμε να σας δείξουμε περισσότερα!

KRASS Fashion - γίνετε ένας από τους ικανοποιημένους πελάτες μας!

 

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 100€

Με παραγγελία άνω των 100€ η αποστολή είναι δωρεάν.

ΠΑΡAΔΟΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ

Πληρωμή για παράδοση στο χώρο σας.

100% ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Είμαστε υπερήφανοι που πουλάμε ρούχα κατασκευασμένα στην Ευρώπη.

ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΣΕ ΑΨΟΓΕΣ ΤΙΜΕΣ

Μεγάλη ποικιλία σε προσιτές τιμές